As Oy Hyvinkään Kvartsiitti

Valtakatu 10, 05800 Hyvinkää

As Oy Hyvinkään Marmori

Marmori valmistuu Hyvinkään keskustan asuinalueelle vuonna 2020. Marmori edustaa kotimaista laadukasta ja tehokasta asumista, jossa on kaikki mitä tarvitset.

Asunto Oy Hyvinkään Marmori on suunniteltu tyylikkääksi ja moderniksi pienkerrostaloksi. Marmori sijaitsee poikkeuksellisen hienossa paikassa, aivan Hyvinkään keskustassa, rauhallisen sivukadun varrella.

Marmori on paikka, jossa voi viihtyä ilman ikärajaa. Paikka, jossa on tilaa hengittää sekä vapautta harrastaa. Et välttämättä tarvitse edes autoa, sillä kaikki ydinkeskustan palvelut ovat lähellä. Marmorissa kaikki on lyhyen välimatkan päässä: moderni kauppakeskus, urheilupuistot, koulut, päiväkodit, luonnonrauha, golfkenttä ja laskettelukeskus – kaikki saman kaupungin sisällä.

Kaikki pikkukaupungin edut

Hyvinkäässä korostuvat kaikki pienen kaupungin edut. Hyvinkään kasvavasta ja vehreästä pikkukaupungista on erinomaiset yhteydet pääkaupunkiseudulle, Pirkanmaalle kuin Päijät-Hämeeseenkin. Helsinkiin pääset junalla 45 minuutissa.

Lataa esite

Havainnekuvat

Pohjakuvat

Tons of locations worldwide and more on the way

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove.

  • 875+ premium locations available worldwide
  • Reservable conference rooms at every office location
  • Flexible membership offered for weekly/monthly/yearly
  • Exclusive events & social gatherings at no extra cost
  • Office list updated frequently with new locations
  • Personal desk and access to high speed internet