As Oy Hyvinkään Gneissi

Hämeenkatu 48, 05800 Hyvinkää

As Oy Hyvinkään Gneissi

Arkkitehdin suunnittelema hyvällä pohjaratkaisulla varustettu asunto, skandinaavisella sisustuksella ja huippusijainnilla.

Asuntojen moderni avokeittiö yhdistyy  saumattomasti valoisaan oleskelutilaan. Ikkunoista avautuva suuri  parveke kutsuu viihtymään – ja tuo lisää avaruutta.  Laadukkaat  materiaalivalinnat viimeistelevät rauhallisen ja lämminhenkisen tunnelman.

Kohde valmistunut kesäkuussa 2018.

Hyvinkään Gneississä on oma tontti. Asunnoissa vesikiertoinen  lattialämmitys maalämmöllä (kylpyhuoneissa lattialämmitys sähköllä), iso parveke, autopaikka ja varasto sisältyy huoneiston hintaan. Taloyhtiöllä on myös hieno isokokoinen saunatila pohjakerroksessa, jossa viihtyy isompikin seurue.

Rauhallinen perinteikäs asuinalue jossa As Oy Hyvinkään Gneissi kohoaa on arvostettu loisteliaan sijaintinsa vuoksi. Keskustaan sekä kouluihin ja päiväkotiin on turvallinen kävelymatka. Tässä upeassa rakennuksessa on Suomalaisena käsityönä toteutettu täystiilirakenne.

Kestävillä materiaaleilla rakennetuilla taloilla on pitkä elinkaari,  mikä on myös ympäristölle ystävällisin vaihtoehto. Laadukkaasti  rakennettu kivitalo säilyy helposti sukupolvilta toiselle, jopa yli 100  vuotta.

Yhtiössä on yhteensä 8 huoneistoa: 2 yksiötä, 4 kaksiota ja 2 kolmiota.

Asunnot

1.kerros:
2kpl 2h+k+ph+vh+parv. 52m2
1kpl 3h+k+ph+parv 58m2
1kpl 1h+k+parv 34m2

2.kerros:
2kpl 2h+k+ph+vh+parv. 52m2
1kpl 3h+k+ph+parv 58m2
1kpl 1h+k+parv 34m2