As Oy Hyvinkään Kvartsiitti

Kauppalankatu 37, 05800 Hyvinkää

As Oy Hyvinkään Kvartsiitti

Arkkitehdin suunnittelema hyvällä pohjaratkaisulla varustettu, skandinaavisella sisustuksella ja hienolla sijainnilla keskustan välittömässä läheisyydessä.

Asuntojen moderni avokeittiö yhdistyy  saumattomasti valoisaan oleskelutilaan. Ikkunoista avautuva suuri lasitettu parveke kutsuu viihtymään – ja tuo kuin yhden huoneen lisää.  Laadukkaat materiaalivalinnat viimeistelevät rauhallisen ja lämminhenkisen tunnelman.

Kohde valmistuu kesällä 2019.

Hyvinkään Kvartsiitissa on oma tontti. Asunnoissa vesikiertoinen  lattialämmitys maalämmöllä (kylpyhuoneissa lattialämmitys sähköllä), iso lasitettu parveke ja varasto sisältyvät huoneiston hintaan.

As Oy Hyvinkään Kvartsiitti rakentuu perinteikkäälle asuinalueelle Hyvinkään keskustan tuntumaan. Keskustaan sekä kouluihin ja päiväkotiin on turvallinen kävelymatka. Tässä upeassa rakennuksessa on suomalaisena käsityönä toteutettu täystiilirakenne. Täystiilirakenteessa on kaksinkertainen tiilimuuraus ja välissä eristeenä kosteusturvallinen Kingspan Kooltherm eristelevy. Kaikki väliseinät ja välipohjat ovat myös kivirakenteisia, Kvartsiitti on aito kivitalo.

Kestävillä materiaaleilla rakennetuilla taloilla on pitkä elinkaari,  mikä on myös ympäristölle ystävällisin vaihtoehto. Laadukkaasti  rakennettu kivitalo säilyy helposti sukupolvilta toiselle, jopa yli 100  vuotta.

Yhtiössä on yhteensä 11 huoneistoa sekä 5 autokatospaikkaa.

Taloyhtiön tiedot

Katuosoite: Kauppalankatu 37, 05800 Hyvinkää
Alue: Etelä-Suomi
Aluetarkennus: Hyvinkää
Valmistunut: 2018
Antenni: Kaapeli-tv
Kattotyyppi/kate: harjakatto, konesaumattu peltikate
Lämmitys: Vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä
Rakentaja: Muurausliike Sami Vanne Oy
Tontin omistus: Oma

Lataa esite

1.

Tutustu asunnon pohja- ja havainnekuviin ja tietoihin. Tämän jälkeen varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä sinuun ensi tilassa.

2.

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3.

Mikäli asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Tarjoamme asuntoa jonossa oleville asianmukaisessa jonotusjärjestyksessä.

Asunnot

 NroKuvausPinta-ala m2KrsVelaton hinta  
Myynnissä
As 22H + K + S + P51,01/3187 900 €Varaa asunto
Myynnissä
As 123H + K + S + P66,53/3241 900 €Varaa asunto

Julkisivukuvat

Sisäkuvat

Pohjakuvat

Myynti

Oletko kiinnostunut varaamaan asunnon tai liittymään varausjonoon? Ota yhteyttä myyntiimme sähköpostitse, puhelimitse tai oheisella yhteydenottolomakkeella.

Varaa asunto, liity jonoon tai pyydä lisätietoja

040 3551 771
myynti@muurausliike.fi