As Oy Hyvinkään Kvartsiitti

Kauppalankatu 37, 05800 Hyvinkää

As Oy Hyvinkään Kvartsiitti

Loppuunmyyty
Valmistunut 2019

Arkkitehdin suunnittelema hyvällä pohjaratkaisulla varustettu, skandinaavisella sisustuksella ja hienolla sijainnilla keskustan välittömässä läheisyydessä.

Asuntojen moderni avokeittiö yhdistyy saumattomasti valoisaan oleskelutilaan. Ikkunoista avautuva suuri lasitettu parveke kutsuu viihtymään – ja tuo kuin yhden huoneen lisää.  Laadukkaat materiaalivalinnat viimeistelevät rauhallisen ja lämminhenkisen tunnelman.

Kohde on valmistunut kesällä 2019.

Hyvinkään Kvartsiitissa on oma tontti. Asunnoissa vesikiertoinen  lattialämmitys maalämmöllä (kylpyhuoneissa lattialämmitys sähköllä), iso lasitettu parveke ja varasto sisältyvät huoneiston hintaan.

As Oy Hyvinkään Kvartsiitti sijaitsee perinteikkäällä asuinalueella Hyvinkään keskustan tuntumassa. Keskustaan sekä kouluihin ja päiväkotiin on turvallinen kävelymatka. Tässä upeassa rakennuksessa on suomalaisena käsityönä toteutettu täystiilirakenne. Täystiilirakenteessa on kaksinkertainen tiilimuuraus ja välissä eristeenä kosteusturvallinen Kingspan Kooltherm eristelevy. Kaikki väliseinät ja välipohjat ovat myös kivirakenteisia, Kvartsiitti on aito kivitalo.

Kestävillä materiaaleilla rakennetuilla taloilla on pitkä elinkaari,  mikä on myös ympäristölle ystävällisin vaihtoehto. Laadukkaasti  rakennettu kivitalo säilyy helposti sukupolvilta toiselle, jopa yli 100 vuotta.

Yhtiössä on yhteensä 11 huoneistoa sekä 5 autokatospaikkaa.

Asunnot

1 kpl – 1h 30,0 m2
5 kpl – 2h 45,5-51,0 m2
3 kpl – 3h 59,0-66,5 m2
2 kpl – 4h 85,0 m2

Julkisivukuvat

Sisäkuvat

Pohjakuvat