As Oy Hyvinkään Moreeni

Huvilakatu 16, 05800 Hyvinkää

As Oy Hyvinkään Moreeni

Moreeni valmistuu Hyvinkään Parantolan asuinalueelle vuonna 2021. Moreeni edustaa kotimaista laadukasta ja tyylikästä asumista, jossa on kaikki mitä tarvitset.

Asunto Oy Hyvinkään Moreeni on suunniteltu tyylikkääksi ja moderniksi rivitaloyhtiöksi. Moreeni sijaitsee poikkeuksellisen hienossa paikassa, vanhalla Parantolan asuin-alueella, rauhallisen sivukadun varrella.

Moreeni on paikka, jossa voi viihtyä ilman ikärajaa. Paikka, jossa on tilaa hengittää sekä vapautta harrastaa. Et välttämättä tarvitse edes autoa, sillä kaikki ydinkeskustan palvelut ovat lähellä. Moreenissa kaikki on lyhyen välimatkan päässä: moderni kauppakeskus, urheilupuistot, koulut, päiväkodit, luonnonrauha, golfkenttä ja laskettelukeskus – kaikki saman kaupungin sisällä.

Kaikki pikkukaupungin edut

Hyvinkäässä korostuvat kaikki pienen kaupungin edut. Kehittyvä keskusta tarjoaa suuren kaupungin palvelut aivan lyhyen välimatkan päässä. Hyvinkäällä on runsaasti harrastus- ja kulttuurimahdollisuuksia, nykyaikaiset urheiluharrastukset sekä monipuoliset koulutusmahdollisuudet eri ikäisille. Hyvinkään kasvavasta ja vehreästä pikkukaupungista on erinomaiset yhteydet pääkaupunkiseudulle, Pirkanmaalle kuin Päijät-Hämeeseenkin. Helsinkiin pääset junalla 45 minuutissa.

Taloyhtiön tiedot

Katuosoite: Huvilakatu 10, 05800 Hyvinkää
Alue: Etelä-Suomi
Aluetarkennus: Hyvinkää
Valmistunut 2020
Antenni: Kaapeli-tv
Kattotyyppi/kate: Harjakatto, konesaumattu peltikate
Lämmitys: Vesikiertoinen lattialämmitys asuntokohtaisella poistoilmalämpöpumpulla
Rakentaja: Muurausliike Sami Vanne Oy
Tontin omistus: Oma

Julkisivukuvat

Sisäkuvat

Asema- ja pohjakuvat