Palvelut

Julkisivu- ja väliseinämuuraukset

Julkisivumuuraus

Tiili on maailman eniten käytetty julkisivujen materiaali. Tiilimuuraus on oikein toteutettuna näyttävä, kestävä ja lähes huoltovapaa ulkoseinärakenne. Muuratut julkisivut ovat kokonaiskustannuksellisesti koko rakennuksen elinkaaren aikana erittäin kilpailukykyisiä oikein tehtyinä.

Lue lisää

Julkisivumuurauksessa tulee ottaa huomioon sään vaikutukset sekä rakennuksen rakenteelliset ominaisuudet. Muurattu julkisivu on aikaa kestävä ja arvokkaan näköinen julkisivu, joka tehdään puhtaana käsityönä kotimaisten ammattilaistemme toimesta.

Eri kokoiset ja eri väriset tiilet sekä laastit avaavat mahdollisuuden monimuotoisiin julkisivuihin ja eri ladontakuviot mahdollistavat näyttävätkin yksityiskohdat, joilla voidaan korostaa rakenteellista arkkitehtuuria tai tyylisuuntaa.

Väliseinämuuraus

Ohutsaumamuuraus on nopea tapa rakentaa kestävää seinää, joka on helppo pinnoittaa sovituilla materiaaleilla. Ohutsaumamuuraus toteutetaan normaalitiiltä isommista harkoista, joissa on ponttikiinnitys –  tällöin rakentaminen on nopeaa ja kustannustehokasta. Laastia kuluu huomattavasti vähemmän perinteiseen muuraukseen verrattuna.

Lue lisää

Suurin osa väliseinämuurauksista toteutetaan ohutsaumamuurauksena. Ohutsaumamuuraus on menetelmä, jossa mittatarkat Kahi-harkot tai -tiilet muurataan noin 2 mm:n laastisaumalla. Ohutsaumaharkossa olevat ontelot mahdollistavat sähkö ja LVI-putkien asentamisen seinän sisään. Kun kaikki seinänrakennuksen työvaiheet sovitetaan yhteen tehokkaasti, on mahdollista saada kerralla valmista seinää.