Yrityksemme

Tutustu tarkemmin historiaamme ja toimintaamme

Perheyritys jo toisessa polvessa

Rakennusalan muuraustöihin erikoistunut Muurausliike Sami Vanne Oy on perustettu Hausjärvellä vuonna 1993. Perheyritys toimii toisessa polvessa ja on kasvanut vuosien varrella alansa suurimmiksi toimijoiksi Suomessa. Vuonna 2021 liikevaihto oli n. 17,0 miljoonaa euroa ja muurasimme 149 000 m2.

Asiakkaan suusta

”Muurausliike Vanne on ollut useilla työmaillani muurausurakoitsijana. Näissä urakoitsija on hoitanut urakkansa kuten on sovittu. Tilaajana arvostamme, että urakoitsija hoitaa urakkansa alusta loppuun saakka aikataulussa ja laadukkaasti.”

Vastaava työnjohtaja

Kokonaisurakointia koko Suomessa

Erikoisosaamisalaamme ovat julkisivu- ja väliseinämuuraus, suurissa ja vaativissakin kohteissa. Muurausurakkamme painottuvat kattavaan kokonaisurakointiin – urakkakohteemme vaihtelevat asunto-osakeyhtiöiden ja kunnallisten koulujen sekä sairaaloiden muuraustöistä, valtakunnallisesti suurien julkisten hankkeiden urakoihin. Kohteet ovat pääasiassa uudisrakennuksia. Kohteita urakoidaan pääasiassa kokonaisurakkana, jolloin urakkaan sisältyy tarvittavat materiaalit sekä ammattitaitoinen muuraustyö. Yrityksen päätoteuttajia ovat kaikki maan suurimmat rakennusliikkeet sekä kunnat ja kaupungit.

Vuosi 2021 lukuina
Liikevaihto

17,0M€

Työntekijöitä

106

Työkohteita

112

Muurattuja neliöitä

149.000 m2

Laatutietoisuus

Muurausliike Sami Vanne Oy on osaltaan kehittämässä oman alansa kotimaista osaamista ja ammattitaitoa. Yritys kouluttaa määrätietoisesti omia työntekijöitään vaativan erikoisalansa ammattilaisiksi. Omasta koulutuksesta johtuen yrityksen henkilöstön vaihtuvuus on vähäistä. Muurausliike Sami Vanne Oy haluaa osaltaan kehittää rakennusalan laadukkuutta ja luotettavuutta, siitä osoituksena Rakentamisen laadun, RT Rakennusteollisuuden ja Luotettava kumppani -ohjelmien jäsenyydet. Muurausliike Sami Vanne Oy:lle on myönnetty jo vuosia korkein AAA -Luottoluokitus sekä Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatti.

Sami Vanne

”Rakennusalalla työntekijät usein tulevat ja menevät, mutta Muurausliikkeen työntekijöistä osa on ollut mukana yrityksen perustamisesta alkaen. Oma koulutus sitouttaa.”

Kanta-Hämeen Vuoden yrittäjä 2017

Hämeen Yrittäjät palkitsivat tuloksellisesta yritystoiminnasta Muurausliike Sami Vanne Oy:n yrittäjät ja osakkaat Sami Vanne, Toni Vanne ja Jesse Vanne Kanta-Hämeen vuoden 2017 yrittäjänä.

“Muurausliike Sami Vanne Oy edustaa suomalaista perinnekäsityötä parhaimmillaan. Tiiliseinä muurataan aina käsin, siihen ei kone pysty. Käsityöläisyys ja itse koulutetut työntekijät ovat tärkeitä arvoja reilun sadan työntekijän yritykselle…Rakennusalalla työntekijät usein tulevat ja menevät, mutta Muurausliikkeen työntekijöistä osa on ollut mukana yrityksen perustamisesta alkaen. Oma koulutus sitouttaa.”

Lue koko juttu »

Kanta-Hämeen Vahvin 2013

Muurausliike Sami Vanne Oy Suomen Asiakastiedon toimesta Kanta-Hämeen vahvimmaksi yritykseksi vuonna 2013. “Asiakastiedon analyysin mukaan Muurausliike Sami Vanne Oy on vakaalla kasvu-uralla ja ottanut tuoreimmalla raportoidulla tilikaudellaan reilun loikan nykyiselle 11 miljoonan euron liikevaihtotasolle. Toiminta on koko ajan ollut tasaisen kannattavaa ja kasvu on luotu tulorahoituksella tasetta viime vuosina edelleen vahvistaen. Muurausliike Sami Vanne Oy:llä on ollut Suomen Asiakastieto Oy:n paras AAA-luokitus jo vuosia.”

Vuoden yrittäjä Vuonna 2004 Muurausliike Sami Vanne Oy ja yrittäjä Sami Vanne valittiin vuoden yrittäjänä kotipaikkakunnallaan, Hausjärvellä. Palkintolautakunta arvosti yrityksen keskittymistä erikoisosaamista vaativalle toimialle. “Sami Vanne on kehittänyt yrityksestään laatutietoisia rakennusalan yrityksiä hyvin palvelevan osaajan, jonka kilpailukyky muurauspalveluiden tuottajana on laadukasta luokkaa.”